class="page-template page-template-custom-page page-template-custom-page-php page page-id-1482 nt-shortcode- Agro Child nt-version-1.2.4 wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5 vc_responsive">

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΛΠΠ – ΕΚ

EMPHYTON ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΡΕΨΗΣ

H Emphyton το 2008 ξεκινά την πορεία της στη διανομή των εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης. Μια σειρά από ειδικά προϊόντα που εξασφαλίζουν:

1. Άριστη και έγκυρη κάλυψη των θρεπτικών αναγκών την στιγμή που οι καλλιέργειες το χρειάζονται, γεγονός που συνεπάγεται και αύξηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των παραγόμενων προϊόντων.

2. Αύξηση της άμυνας των φυτών σε διάφορα παθογόνα.

3. «Έξυπνη» διαχείριση εχθρών και ασθενειών δίχως χρήση χημικών ουσιών που επιβαρύνουν το περιβάλλον και τον άνθρωπο και φυσικά χωρίς υπολείμματα.

4. Την επιτάχυνση παραγωγής ενζύμων και πρωτεϊνών από τα φυτά κατάλληλων στην αντιμετώπιση των διαφόρων stress από βιοτικούς και αβιοτικούς παράγοντες.

Τα προϊόντα που διακινούμε παράγονται, συσκευάζονται στους προμηθευτές μας σε Ισπανία και Ιταλία και εισάγονται από εμάς προς αποθήκευση στους χώρους μας στα Μονόσπιτα και διακίνηση στα κατά τόπους γεωπονικά μαγαζιά και συνεταιρισμούς σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Μια ομάδα από εξειδικευμένους γεωπόνους δίνουν εδώ και 12 χρόνια συμβουλές χρήσης των προϊόντων στον αγρό, πραγματοποιώντας πειραματικά και ερευνώντας την αποτελεσματικότητα χρήσης τους σε όλες σχεδόν τις καλλιέργειες. Προτεραιότητά μας να αφουγκραζόμαστε τα καλλιεργητικά προβλήματα και να ψάχνουμε να βρούμε τις λύσεις οι οποίες εφαρμόζονται στις καλλιέργειες.

Το έμψυχο δυναμικό μας ειδικεύεται στο να βρίσκει λύσεις στον αγρό, κάνοντας συνεχείς επισκέψεις σε συνεργασία με τους κατά τόπους γεωπόνους όπου υπάρχει πρόβλημα προς επίλυση.

Για τις περιοχές που δεν αναφέρονται παραπάνω μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία μας, είναι σίγουρο ότι κάποιους από τους γεωπόνους μας θα σας συμβουλέψει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

CALFRUIT-SITE-diorthomeno.png

CALFRUIT

Το CALFRUIT είναι ένα διάλυμα χλωριούχου Ca απελευθερωμένο από Ν με μια εξαιρετική κινητικότητα στο φυτό. Εφαρμόζεται και από εδάφους και διαφυλλικά. Επιτρέπει την τροφοδοσία των καρπών με ασβέστιο και κατά τα διαστήματα μεταξύ των εφαρμογών. Στην από εδάφους εφαρμογή σταθεροποιεί το έδαφος ως προς τις χημικές ιδιότητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

fesil-site.png

FESIL

Το Fesil είναι ένα ειδικό σκεύασμα θρέψης για διαφυλλική εφαρμογή. Περιέχει σίδηρο και το τροφοδοτεί στο φυτό μέσω φυλλώματος. Οι βοηθητικές ουσίες του Fesil βοηθούν το σίδηρο να εξαπλωθεί σε όλο το φύλλο, με υψηλή αφομοιωσιμότητα. Με την εφαρμογή του Fesil, τα φυτά αναπτύσσονται πολύ πιο γρήγορα βελτιώνοντας την απόδοση των καλλιεργειών ποιοτικά και ποσοτικά. Χάρη στην ειδική σύνθεση του Fesil, όταν αυτό εφαρμοστεί δημιουργεί ένα εχθρικό περιβάλλον (αποπνικτικό) στην επιφάνεια όλου του φυτού αποτρέποντας τους εχθρούς της καλλιέργειας να εγκατασταθούν στο φυτό, ιδιαίτερα τα μικρά έντομα (ψύλλα, θρίπες, αφίδες, αλευρώδης) και ακάρεα. Το Fesil είναι κατάλληλο για χρήση στην βιολογική γεωργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CLAWBOR-SITE.png

NUTRI CLAWBOR

Το NUTRI CLAWBOR είναι ένα σκεύασµα που βασίζεται σε ένα εξαιρετικά σταθερό και αφοµοιώσιµο σύµπλοκο υγρού βορίου-αιθανολαµίνης το οποίο επιτρέπει τη γρήγορη αφοµοίωσή του, τόσο µέσα από φύλλα και ρίζες, ακόµη και σε αµµώδη εδάφη και εδάφη µε υψηλό pH. Το NUTRI CLAWBOR είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την πρόληψη και διόρθωση ελλείψεων του βορίου, καθώς και για τη διευκόλυνση της σωστής λειτουργίας ανθοφορίας, καρποφορίας και ανάπτυξης φρούτων. Το NUTRI CLAWBOR διεγείρει και ενισχύει το σχηµατισµό γύρης και µειώνει το σκίσιμο των καρπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BORON-SITE.png

EMPHYTON BORON

Η χρήση του Emphyton BORON είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να διορθώσει τις ελλείψεις βορίου. Είναι συμβατό με τα περισσότερα συνηθισμένα προϊόντα φυτοπροστασίας των καλλιεργειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

cupper-oxy-site.png

CUPPER OXY

Το Emphyton CUPPER OXY είναι ένα υγρό λίπασμα μεταλλικού χαλκού περιεκτικότητας 38% σε πυκνό εναιώρημα. Συνιστάται για τις ακόλουθες καλλιέργειες: ελιές, οπωροφόρα δέντρα, εσπεριδοειδή, οινοποιήσιμα και επιτραπέζια αμπέλια, τεύτλα, καλλωπιστικά φυτά, πατάτες, τομάτες και άλλα κηπευτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

calcio-site.png

EMPHYTON CALCIO

Το Emphyton CALCIO είναι ένα προϊόν συμπλοκοποιημένου ασβεστίου με λιγνοσουλφονικά οξέα. Έχει υψηλό δείκτη αφομοίωσης, τόσο από φυλλώματος όσο και από τις ρίζες. Ειδικά σχεδιασμένο για την πρόληψη ή τη διόρθωση των τροφοπενιών ασβεστίου, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως διορθωτής της αλατότητας που προκαλείται από το νάτριο. Το Emphyton CALCIO μόλις ενσωματωθεί στο χώμα σπάει τα άλατα νατρίου, απελευθερώνει ασβέστιο και το νάτριο απομακρύνεται από το έδαφος με έκπλυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

cupper-site.png

EMPHYTON CUPPER

Το Emphyton CUPPER είναι ένα προϊόν με χαλκό και χαμηλού μοριακού βάρους καρβοξυλικά οξέα. Παρέχει την απαραίτητη ποσότητα του χαλκού στο φυτό κατά τρόπο που το καθιστά εύκολα αφομοιώσιμο. Το Emphyton CUPPER διορθώνει και αποτρέπει την ανεπάρκεια χαλκού σε οποιαδήποτε καλλιέργεια οπωροφόρων δέντρων, ελιά, κηπευτικά, εσπεριδοειδή, καλλωπιστικά φυτά, αμπέλι, κ.λπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

bs-site.png

NUTRI BS-95

Το Nutri BS-95 συντίθεται απο ουσίες υψηλής τεχνολογίας, φυτικής προέλευσης, με μακροστοιχεία και ιχνοστοιχεία και φυσικά τονωτικά, ειδικά σχεδιασμένο για να αυξήσει την ποιότητα της παραγωγής και την ποσότητα αυτής με την επίτευξη σωστής και ομοιόμορφης καρπόδεσης, γρήγορης κυτταροδιαίρεσης και κατ’ επέκτασιν αυξημένης παραγωγής. Στόχοι του προϊόντος αποτελούν η αναβάθμιση της ποιότητας του καρπού (σχήμα, μέγεθος και χρώμα) λόγω της πλούσιας περιεκτικότητας σε εκχυλίσματα φυκιών και άλλων φυσικών βοηθητικών ουσιών που περιέχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

engorde-site.png

NUTRI ENGORDE

Το Nutri Engorde είναι ένα σκεύασμα θρέψης με οργανικά - μεταλλικά στοιχεία υψηλής τεχνολογίας, εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυκιών και χηλικές ενώσεις μακροστοιχείων και ιχνοστοιχείων, σχεδιασμένο για διαφυλλική χρήση, αλλά και ως συμπλήρωμα βασικής ή επιφανειακής λίπανσης. Το Nutri Engorde χαρακτηρίζεται από το υψηλό περιεχόμενο σε φυτικές ορμόνες και μπεταΐνες προερχόμενες από κρέμες άλγεων, φώσφορο, κάλιο και ιχνοστοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MILIGARD-PACKAGE-e1646901576796.png

MILIGARD

Το MILIGARD αποτελεί ένα καινοτόμο λίπασμα σε μορφή σκόνης, διαλυτό στο νερό. Περιέχει Φώσφορο και Κάλιο κατάλληλα για διαφυλλική χρήση σε καλλιέργειες φρούτων, λαχανικών, ανθοκομικών και δημητριακών κατά την διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Το MILIGARD δεν στοχεύει μόνο στην συμπλήρωση των βασικών αναγκών της βασικής λίπανσης που εφαρμόζεται στις καλλιέργειες αλλά χάρη στην σύνθεσή του δρα ανασταλτικά στην ανάπτυξη παθογόνων μυκήτων στα φύλλα και τους καρπούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

tidal-site.png

TIDAL

Το TIDAL® είναι ένα καινοτόμο προϊόν που προκύπτει από διαδικασία ζύμωσης παράγοντας μεταβολίτες (Βιοχηλικές ουσίες υψηλής απόδοσης) καθώς και μικρο-στοιχεία που όλα μαζί δρουν ως ειδικά συνένζυμα στις διεργασίες του φυτού. Το TIDAL® είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αποφεύγει ή να διορθώνει τα συμπτώματα των ανεπαρκειών του χαλκού, μαγγανίου και ψευδαργύρου τα οποία περιέχει συμπλοκοποιημένα με επταγλουκονικό οξύ. Οι εφαρμογές του TIDAL® επιτρέπουν στα φυτά να συνθέτουν φυσικές ενώσεις που βελτιώνουν την ικανότητα αυτοαμυνάς τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEINETE ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της emphyton, είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη.

    Skip to content