class="page-template page-template-custom-page page-template-custom-page-php page page-id-1487 nt-shortcode- Agro Child nt-version-1.2.4 wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5 vc_responsive">

ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ

EMPHYTON ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΡΕΨΗΣ

H Emphyton το 2008 ξεκινά την πορεία της στη διανομή των εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης. Μια σειρά από ειδικά προϊόντα που εξασφαλίζουν:

1. Άριστη και έγκυρη κάλυψη των θρεπτικών αναγκών την στιγμή που οι καλλιέργειες το χρειάζονται, γεγονός που συνεπάγεται και αύξηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των παραγόμενων προϊόντων.

2. Αύξηση της άμυνας των φυτών σε διάφορα παθογόνα.

3. «Έξυπνη» διαχείριση εχθρών και ασθενειών δίχως χρήση χημικών ουσιών που επιβαρύνουν το περιβάλλον και τον άνθρωπο και φυσικά χωρίς υπολείμματα.

4. Την επιτάχυνση παραγωγής ενζύμων και πρωτεϊνών από τα φυτά κατάλληλων στην αντιμετώπιση των διαφόρων stress από βιοτικούς και αβιοτικούς παράγοντες.

Τα προϊόντα που διακινούμε παράγονται, συσκευάζονται στους προμηθευτές μας σε Ισπανία και Ιταλία και εισάγονται από εμάς προς αποθήκευση στους χώρους μας στα Μονόσπιτα και διακίνηση στα κατά τόπους γεωπονικά μαγαζιά και συνεταιρισμούς σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Μια ομάδα από εξειδικευμένους γεωπόνους δίνουν εδώ και 12 χρόνια συμβουλές χρήσης των προϊόντων στον αγρό, πραγματοποιώντας πειραματικά και ερευνώντας την αποτελεσματικότητα χρήσης τους σε όλες σχεδόν τις καλλιέργειες. Προτεραιότητά μας να αφουγκραζόμαστε τα καλλιεργητικά προβλήματα και να ψάχνουμε να βρούμε τις λύσεις οι οποίες εφαρμόζονται στις καλλιέργειες.

Το έμψυχο δυναμικό μας ειδικεύεται στο να βρίσκει λύσεις στον αγρό, κάνοντας συνεχείς επισκέψεις σε συνεργασία με τους κατά τόπους γεωπόνους όπου υπάρχει πρόβλημα προς επίλυση.

Για τις περιοχές που δεν αναφέρονται παραπάνω μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία μας, είναι σίγουρο ότι κάποιους από τους γεωπόνους μας θα σας συμβουλέψει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

GREAT-SITE.png

NUTRI GREAT

Το NUTRI GREAT είναι μία σύνθεση βασισμένη σε δύο στοιχεία, το ασβέστιο και το βόριο , για διαφυλλική εφαρµογή και µέσω εδάφους ώστε να παρέχεται η βέλτιστη διατροφική ισορροπία στο φυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

zwa.png
growin-am-site.png

GROWING-AM

Το GROWING-AM pro είναι ένα υγρό λίπασμα εδάφους και φυλλώματος με βάση πλήρη αμινοξέα, καθώς και ρυθμιστής pH ψεκαστικών διαλυμάτων. Μπορεί να συνδυαστεί με φυτοπροστατευτικά προϊόντα αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά τους, λόγω των αμινοξέων. Βελτιώνει την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, την ανθοφορία και την πρόληψη διατροφικών ελλείψεων στα φυτά, επιτυγχάνοντας καλύτερα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα στις καλλιέργειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

nutristimulator-site.png

NUTRISTIMULATOR PLUS

Το NUTRISTIMULATOR PLUS είναι ένα υγρό οργανικό λίπασμα που περιέχει αμινοξέα και οργανικές ουσίες φυτικής προέλευσης που παρέχουν στις καλλιέργειες μια ισχυρή φυσική ενίσχυση για τις σημαντικότερες βιολογικές / μεταβολικές λειτουργίες τους. Το NUTRISTIMULATOR PLUS βοηθά τα φυτά να απορροφήσουν τα κύρια θρεπτικά συστατικά και περιέχει βιταμίνες, υδατάνθρακες και επιλεγμένα αμινοξέα. Μεταξύ αυτών, το γλουταμινικό οξύ που είναι απαραίτητο για την ενίσχυση της σύνθεσης της χλωροφύλλης και της μπεταΐνης της γλυκινης που είναι ζωτικής σημασίας ως παράγοντας κατά του στρες. Αυτή η σύνθεση ενεργειακών πηγών κάνει το NUTRISTIMULATOR PLUS ένα καινοτόμο εργαλείο για μια βιώσιμη γεωργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

trakter.png
zinc-site.png

ZINC TIP PLUS

Το ZINC-TIP PLUS είναι ένα έτοιμο σύμπλοκο δύο ανταγωνιστικών στοιχείων, του ψευδαργύρου και του φωσφόρου με αμινοξέα. Το πλεονέκτημα του Zinc Tip Plus είναι το γεγονός ότι με μια εφαρμογή συνδυάζονται δύο στοιχεία καταλύτες και απαραίτητα για το ξεκίνημα πολλών καλλιεργειών ταυτόχρονα, αποφεύγοντας τη διπλή επίσκεψη στο κτήμα σε κρίσιμα στάδια. Είναι ένας διορθωτής τροφοπενιών ψευδαργύρου και φωσφόρου που εφαρμόζεται, είτε διαφυλλικά είτε μέσω εδάφους.Προάγει την σύνθεση της αυξίνης.Ευνοεί την άνθηση και το δέσιμο των καρπών και αν εφαρμοστεί μέσω εδάφους ενισχύει τη ριζική ανάπτυξη. Βοηθά να ξεπεραστούν καταστάσεις στρες που προκαλούνται από ψεκασμούς με ζιζανιοκτόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEINETE ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της emphyton, είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη.

    Skip to content