class="page-template page-template-custom-page page-template-custom-page-php page page-id-1476 nt-shortcode- Agro Child nt-version-1.2.4 wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5 vc_responsive">

ΒΙΟΔΙΕΓΕΡΤΕΣ

EMPHYTON ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΡΕΨΗΣ

H Emphyton το 2008 ξεκινά την πορεία της στη διανομή των εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης. Μια σειρά από ειδικά προϊόντα που εξασφαλίζουν:

1. Άριστη και έγκυρη κάλυψη των θρεπτικών αναγκών την στιγμή που οι καλλιέργειες το χρειάζονται, γεγονός που συνεπάγεται και αύξηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των παραγόμενων προϊόντων.

2. Αύξηση της άμυνας των φυτών σε διάφορα παθογόνα.

3. «Έξυπνη» διαχείριση εχθρών και ασθενειών δίχως χρήση χημικών ουσιών που επιβαρύνουν το περιβάλλον και τον άνθρωπο και φυσικά χωρίς υπολείμματα.

4. Την επιτάχυνση παραγωγής ενζύμων και πρωτεϊνών από τα φυτά κατάλληλων στην αντιμετώπιση των διαφόρων stress από βιοτικούς και αβιοτικούς παράγοντες.

Τα προϊόντα που διακινούμε παράγονται, συσκευάζονται στους προμηθευτές μας σε Ισπανία και Ιταλία και εισάγονται από εμάς προς αποθήκευση στους χώρους μας στα Μονόσπιτα και διακίνηση στα κατά τόπους γεωπονικά μαγαζιά και συνεταιρισμούς σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Μια ομάδα από εξειδικευμένους γεωπόνους δίνουν εδώ και 12 χρόνια συμβουλές χρήσης των προϊόντων στον αγρό, πραγματοποιώντας πειραματικά και ερευνώντας την αποτελεσματικότητα χρήσης τους σε όλες σχεδόν τις καλλιέργειες. Προτεραιότητά μας να αφουγκραζόμαστε τα καλλιεργητικά προβλήματα και να ψάχνουμε να βρούμε τις λύσεις οι οποίες εφαρμόζονται στις καλλιέργειες.

Το έμψυχο δυναμικό μας ειδικεύεται στο να βρίσκει λύσεις στον αγρό, κάνοντας συνεχείς επισκέψεις σε συνεργασία με τους κατά τόπους γεωπόνους όπου υπάρχει πρόβλημα προς επίλυση.

Για τις περιοχές που δεν αναφέρονται παραπάνω μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία μας, είναι σίγουρο ότι κάποιους από τους γεωπόνους μας θα σας συμβουλέψει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

bg_4.png
amine-site.png

AMINE

Το AMINE είναι ένας εξαιρετικός βιοδιεγέρτης πλούσιος σε ελεύθερα αμινοξέα. Η σταθερή του σύνθεση και η διάρθρωση του αμινογράμματος του προϊόντος επιτρέπει στις καλλιέργειες να ξεπεράσουν άμεσα διάφορες συνθήκες που προέρχονται από υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, προσβολή από βιοτικούς παράγοντες και διάφορες τοξικότητες εφαρμογών με φυτοπροστατευτικά προϊόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

bg_4.png
EGERSIS-SITE.png

EGERSIS

Το EGERSIS είναι ένας βιοδιεγέρτης εδάφους και φυλλώματος με βάση ελεύθερα αμινοξέα. Μπορεί να συνδυαστεί με φυτοπροστατευτικά προϊόντα αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά τους. Διεγείρει την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, την ανθοφορία και προλαμβάνει πλήθος διατροφικών ελλείψεων στα φυτά, επιτυγχάνοντας καλύτερα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα στις καλλιέργειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

bg_4.png
nutristimulator-bio-site.png

NUTRISTIMULATOR

Το NUTRISTIMULATOR είναι ένας ρευστός οργανικός βιοδιεγέρτης. Η βιοδιεγερτική δράση οφείλεται στην ιδαίτερη περιεκτικότητα σε συγκεκριμένα αμινοξέα φυτικής προέλευσης που παρέχουν ισχυρή φυσική ενίσχυση στις καλλιέργειες για τις πιο σημαντικές βιολογικές/μεταβολικές τους λειτουργίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

bg_4.png
RIZA-SITE.png

RIZA

Το RIZA είναι ένα προϊόν που βασίζεται σε αμινοξέα, γλυκοσίδια και φυσικά σάκχαρα μετην ικανότητα να ρυθμίζουν το περιβάλλον της ριζόσφαιρας, καθιστώντας την καλλιέργεια λιγότερο ευαίσθητη στις επιθέσεις των φυτοπαθογόνων νηματωδών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

bg_4.png
silicion-site.png

SILICION

Το Silicion είναι ένα συμπυκνωμένο υδατοδιαλυτό προϊόν με βάση το πυρίτιο. Η μορφή του πυριτίου και ο τρόπος παραγωγής του σκευάσματος παρεμποδίζει τον πολυμερισμό του, κάνοντάς το άμεσα και καθολικά διαθέσιμο στα φυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

bg_4.png
TERRA-SITE.png

TERRA PLUS

Το TERRA PLUS είναι ένας οργανικός υγρός βιοδιεγέρτης που περιέχει ένα ενεργό μείγμα από 100% φυτικές ουσίες με επιλεγμένους πολυσακχαρίτες: Η συμπληρωματική παρουσία 10% των συνολικών αμινοξέων και τουλάχιστον 7% γλυκίνης μπεταΐνης παρέχει γρήγορη και ισχυρή ωσμοπροστατευτική δράση του TERRA PLUS στα φυτά. Όταν εφαρμόζεται σε λίπανση σε όλο τον βλαστικό κύκλο, είναι ένα εξαιρετικά εύχρηστο και αποτελεσματικό εργαλείο για τους καλλιεργητές, για να αντιπαραβάλουν τις αρνητικές επιπτώσεις διαφόρων στρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

bg_4.png
tonaz-site.png

TONAZ

Το Tonaz είναι ένα μοναδικό σκεύασμα φυτικής προέλευσης με πλήρη αφομοιώσιμα αμινοξέα. Διεγείρει την άνθηση και το δέσιμο των καρπών και αν εφαρμοστεί μέσω εδάφους προκαλεί έντονη ριζική ανάπτυξη. Βοηθά να ξεπεραστούν καταστάσεις στρες που προκαλούνται από ψεκασμούς με ζιζανιοκτόνα. Η πλήρη λίστα αμινοξέων που περιέχει ενεργοποιεί τους μηχανισμούς σύνθεσης ορμονών εσωτερικά στο φυτό ώστε να επιτύχει ομοιόμορφη άνθηση και καρπόδεση. Σε ετήσιες καλλιέργειες όπως σιτάρι, κριθάρι και βαμβάκι συνδυάζεται με τα ζιζανιοκτόνα που δεν περιέχουν διαβρέκτη ή έλαια ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά τους λόγω χαμηλού pΗ του σκευάσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

bg_4.png
VITA-S-SITE.png

VITA-S

Το VITA-S είναι ένας βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένος για να αυξήσει την ποσότητα αλλά και την ποιότητα της παραγωγής βοηθώντας το φυτό να ξεπεράσει τα διάφορα στρες κατά την κρίσιμη περίοδο της ανθοφορίας. Διεγείρει την διαδικασία της καρπόδεσης και της γρήγορης κυτταροδιαίρεσης των καρπιδίων. Περεταίρω στόχοι του προϊόντος αποτελούν η αναβάθμιση της ποιότητας του καρπού (σχήμα, μέγεθος και χρώμα) λόγω της πλούσιας περιεκτικότητας σε Ascophyllum nodosum.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEINETE ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της emphyton, είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη.

    Skip to content