class="page-template page-template-custom-page page-template-custom-page-php page page-id-1492 nt-shortcode- Agro Child nt-version-1.2.4 wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5 vc_responsive">

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

EMPHYTON ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΡΕΨΗΣ

H Emphyton το 2008 ξεκινά την πορεία της στη διανομή των εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης. Μια σειρά από ειδικά προϊόντα που εξασφαλίζουν:

1. Άριστη και έγκυρη κάλυψη των θρεπτικών αναγκών την στιγμή που οι καλλιέργειες το χρειάζονται, γεγονός που συνεπάγεται και αύξηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των παραγόμενων προϊόντων.

2. Αύξηση της άμυνας των φυτών σε διάφορα παθογόνα.

3. «Έξυπνη» διαχείριση εχθρών και ασθενειών δίχως χρήση χημικών ουσιών που επιβαρύνουν το περιβάλλον και τον άνθρωπο και φυσικά χωρίς υπολείμματα.

4. Την επιτάχυνση παραγωγής ενζύμων και πρωτεϊνών από τα φυτά κατάλληλων στην αντιμετώπιση των διαφόρων stress από βιοτικούς και αβιοτικούς παράγοντες.

Τα προϊόντα που διακινούμε παράγονται, συσκευάζονται στους προμηθευτές μας σε Ισπανία και Ιταλία και εισάγονται από εμάς προς αποθήκευση στους χώρους μας στα Μονόσπιτα και διακίνηση στα κατά τόπους γεωπονικά μαγαζιά και συνεταιρισμούς σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Μια ομάδα από εξειδικευμένους γεωπόνους δίνουν εδώ και 12 χρόνια συμβουλές χρήσης των προϊόντων στον αγρό, πραγματοποιώντας πειραματικά και ερευνώντας την αποτελεσματικότητα χρήσης τους σε όλες σχεδόν τις καλλιέργειες. Προτεραιότητά μας να αφουγκραζόμαστε τα καλλιεργητικά προβλήματα και να ψάχνουμε να βρούμε τις λύσεις οι οποίες εφαρμόζονται στις καλλιέργειες.

Το έμψυχο δυναμικό μας ειδικεύεται στο να βρίσκει λύσεις στον αγρό, κάνοντας συνεχείς επισκέψεις σε συνεργασία με τους κατά τόπους γεωπόνους όπου υπάρχει πρόβλημα προς επίλυση.

Για τις περιοχές που δεν αναφέρονται παραπάνω μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία μας, είναι σίγουρο ότι κάποιους από τους γεωπόνους μας θα σας συμβουλέψει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

bioclean-1.png

BIOCLEAN LKE

Το Bioclean LKE είναι ένα μυκητοκτόνο, το οποίο βασίζεται στον συνδυασμό των βασικών ουσιών, του ορού γάλακτος, της υδροχλωρικής χιτοσάνης και του Equisetum arvense L. Χαρακτηριστικό του είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε οργανικά οξέα και πρωτεΐνες με αντιμικροβιακή δράση. Τα οργανικά οξέα που περιέχει έχουν την ικανότητα να διαρρηγνύουν τις κυτταρικές μεμβράνες των παθογόνων σε βαθμό που να απελευθερώνεται το κυτταρόπλασμα, με αποτέλεσμα να νεκρώνονται. Αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό κάνει το Bioclean LKE να δρα τόσο προληπτικά όσο και θεραπευτικά έναντι πολλών επιβλαβών μυκήτων και βακτηρίων. Οι διαφυλλικές εφαρμογές του προϊόντος δρουν σε μια σειρά από μύκητες όπως τα γένη των Botrytis, Mildiew, Oidium, Pythium, Sclerotinia, Alternaria,Cladosporium, καθώς και ενάντια του γένους των ωομυκήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

trakter-1.png
fesil.jpg

FESIL

Το Fesil είναι ένα ειδικό σκεύασμα θρέψης για διαφυλλική εφαρμογή. Περιέχει σίδηρο και το τροφοδοτεί στο φυτό μέσω φυλλώματος. Οι βοηθητικές ουσίες του Fesil βοηθούν το σίδηρο να εξαπλωθεί σε όλο το φύλλο, με υψηλή αφομοιωσιμότητα. Με την εφαρμογή του Fesil, τα φυτά αναπτύσσονται πολύ πιο γρήγορα βελτιώνοντας την απόδοση των καλλιεργειών ποιοτικά και ποσοτικά. Χάρη στην ειδική σύνθεση του Fesil, όταν αυτό εφαρμοστεί δημιουργεί ένα εχθρικό περιβάλλον (αποπνηκτικό)στην επιφάνεια όλου του φυτού αποτρέποντας τους εχθρούς της καλλιέργειας να εγκατασταθούν στο φυτό, ιδιαίτερα τα μικρά έντομα (ψύλλα, θρίπες, αφίδες, αλευρώδης) και ακάρεα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

trakter-1.png
nutri-bs-95.jpg

NUTRI BS-95

Το Nutri BS-95 συντίθεται απο βιοδιενεργοποιητές υψηλής τεχνολογίας, φυτικής προέλευσης, με μακροστοχεία και ιχνοστοιχεία και φυσικούς διεγέρτες, ειδικά σχεδιασμένο για να αυξήσει την ποιότητα της παραγωγής και την ποσότητα αυτής με την επίτευξη σωστής και ομοιόμορφης καρπόδεσης, γρήγορης κυτταροδιαίρεσης και κατ’ επέκτασιν αυξημένης παραγωγής. Στόχοι του προϊόντος αποτελούν η αναβάθμιση της ποιότητας του καρπού (σχήμα, μέγεθος και χρώμα) λόγω της πλούσιας περιεκτικότητας σε εκχυλίσματα φυκιών και άλλων φυσικών βοηθητικών ουσιών που περιέχει. Χάρη της σύνθεσής του, προσδίδει επιπλέον μετασυλλεκτική διάρκεια στους ψυκτικούς χώρους, ακόμη και στο ράφι. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε καλλιέργεια. Δεδομένης της άριστης αναλογίας των θρεπτικών που περιέχει, ανταποκρίνεται πολύ καλά στις απαιτήσεις του άνθους και του καρπιδίου.Στην καλλιέργεια του βαμβακιού αναστελει τη βλαστική ανάπτυξη προς όφελος της καρπόδεσης, βοηθά στη συγκράτηση των καρποφόρων οργάνων δίνοντας πρωιμότητα στην παραγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

zwa.png
nutri-engord.jpg

NUTRI ENGORDE

Το Nutri Engorde είναι ένα σκεύασμα θρέψης με οργανικά – μεταλλικά στοιχεία υψηλής τεχνολογίας, εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυκιών και χηλικές ενώσεις μακροστοιχείων και ιχνοστοιχείων, σχεδιασμένο για διαφυλλική χρήση, αλλά και ως συμπλήρωμα βασικής ή επιφανειακής λίπανσης. Το Nutri Engorde χαρακτηρίζεται από το υψηλό περιεχόμενο σε φυσικές κυτοκινίνες και μπεταΐνες προερχόμενες από κρέμες άλγεων, φώσφορο, κάλιο και ιχνοστοιχεία. Η εξαιρετική σύνθεση του προϊόντος, ενισχύει το ρυθμό της κυτταροδιαίρεσης, της παραγωγής πρωτεϊνών και υδατανθράκων στο φυτό και τελικά τη διόγκωση των καρπών. Το Nutri Engorde αυξάνει την ποιότητα, την ποσότητα και την ομοιογένεια των παραγόμενων προϊόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

krithari.png
tidal.jpg

Tidal

Το TIDAL® είναι ένα καινοτόμο προϊόν που προκύπτει από διαδικασία ζύμωσης παράγοντας μεταβολίτες( Βιοχημικές ουσίες υψηλής απόδοσης) καθώς και μικρο-στοιχεία που όλα μαζί δρουν ως ειδικά συνένζυμα στις διεργασίες του φυτού. Το TIDAL® είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αποφεύγει ή να διορθώνει τα συμπτώματα των ανεπαρκειών του χαλκού, μαγγανίου και ψευδαργύρου τα οποία περιέχει συμπλοκοποιημένα με επταγλουκονικό οξύ. Οι εφαρμογές του TIDAL® επιτρέπουν στα φυτά να συνθέτουν φυσικές ενώσεις που βελτιώνουν την ικανότητα αυτοαμυνάς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

frouta.png
DSC_0610-removebg-preview.png

TERRA

Το Terra είναι υγρό πλήρως διαλυτό οργανικό προϊόν το οποίο χρησιμοποιείτε για την συμπλήρωση των εδαφών σε οργανικά οξέα και ιχνοστοιχεία. Με συχνή χρήση βελτιώνει τις φυσικές και χημικές ιδιότητες των εδαφών καθώς και τα μικροβιολογικά του χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEINETE ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της emphyton, είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη.

    Skip to content