class="page-template page-template-custom-page page-template-custom-page-php page page-id-1487 nt-shortcode- Agro Child nt-version-1.2.4 wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5 vc_responsive">

ΔΙΟΡΘΩΤΕΣ ΤΡΟΦΟΠΕΝΙΩΝ

EMPHYTON ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΡΕΨΗΣ

H Emphyton το 2008 ξεκινά την πορεία της στη διανομή των εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης. Μια σειρά από ειδικά προϊόντα που εξασφαλίζουν:

1. Άριστη και έγκυρη κάλυψη των θρεπτικών αναγκών την στιγμή που οι καλλιέργειες το χρειάζονται, γεγονός που συνεπάγεται και αύξηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των παραγόμενων προϊόντων.

2. Αύξηση της άμυνας των φυτών σε διάφορα παθογόνα.

3. «Έξυπνη» διαχείριση εχθρών και ασθενειών δίχως χρήση χημικών ουσιών που επιβαρύνουν το περιβάλλον και τον άνθρωπο και φυσικά χωρίς υπολείμματα.

4. Την επιτάχυνση παραγωγής ενζύμων και πρωτεϊνών από τα φυτά κατάλληλων στην αντιμετώπιση των διαφόρων stress από βιοτικούς και αβιοτικούς παράγοντες.

Τα προϊόντα που διακινούμε παράγονται, συσκευάζονται στους προμηθευτές μας σε Ισπανία και Ιταλία και εισάγονται από εμάς προς αποθήκευση στους χώρους μας στα Μονόσπιτα και διακίνηση στα κατά τόπους γεωπονικά μαγαζιά και συνεταιρισμούς σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Μια ομάδα από εξειδικευμένους γεωπόνους δίνουν εδώ και 12 χρόνια συμβουλές χρήσης των προϊόντων στον αγρό, πραγματοποιώντας πειραματικά και ερευνώντας την αποτελεσματικότητα χρήσης τους σε όλες σχεδόν τις καλλιέργειες. Προτεραιότητά μας να αφουγκραζόμαστε τα καλλιεργητικά προβλήματα και να ψάχνουμε να βρούμε τις λύσεις οι οποίες εφαρμόζονται στις καλλιέργειες.

Το έμψυχο δυναμικό μας ειδικεύεται στο να βρίσκει λύσεις στον αγρό, κάνοντας συνεχείς επισκέψεις σε συνεργασία με τους κατά τόπους γεωπόνους όπου υπάρχει πρόβλημα προς επίλυση.

Για τις περιοχές που δεν αναφέρονται παραπάνω μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία μας, είναι σίγουρο ότι κάποιους από τους γεωπόνους μας θα σας συμβουλέψει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

trakter-1.png
glawbor.jpg

CLAWBOR

Το CLAWBOR είναι ένα σκεύασµα που βασίζεται σε ένα εξαιρετικά σταθερό και αφοµοιώσιµο σύµπλοκο υγρού βορίου-αιθανολαµίνης το οποίο επιτρέπει τη γρήγορη αφοµοίωσή του, τόσο µέσα από φύλλα και ρίζες, ακόµη και σε αµµώδη εδάφη και εδάφη µε υψηλό pH. Το CLAWBOR είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την πρόληψη και διόρθωση ελλείψεων του βορίου, καθώς και για τη διευκόλυνση της σωστής λειτουργίας ανθοφορίας, καρποφορίας και ανάπτυξης φρούτων. Το CLAWBOR διεγείρει και ενισχύει το σχηµατισµό γύρης και µειώνει το σκίσιμο των καρπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

krithari.png
emphyton-boron.jpg

EMPHYTON BORON

Η χρήση του emphyton BORON είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να διορθώσει τις ελλείψεις βορίου. Είναι συμβατό με τα περισσότερα συνηθισμένα προϊόντα φυτοπροστασίας των καλλιεργειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

emphyton-cupper.jpg

EMPHYTON Cupper

Το Emphyton CUPPER είναι ένα προϊόν με χαλκό και χαμηλού μοριακού βάρους καρβοξυλικά οξέα. Παρέχει την απαραίτητη ποσότητα του χαλκού στο φυτό κατά τρόπο που το καθιστά εύκολα αφομοιώσιμο. Το Emphyton CUPPER διορθώνει και αποτρέπει την ανεπάρκεια χαλκού σε οποιαδήποτε καλλιέργεια οπωροφόρων δέντρων, ελιά, κηπευτικά, εσπεριδοειδή, καλλωπιστικά φυτά, αμπέλι, κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

zwa.png
cupper-oxy.jpg

EMPHYTON CUPPER OXY

Το Emphyton Cupper Oxy είναι ένα υγρό λίπασμα μεταλλικού χαλκού περιεκτικότητας 38% σε πυκνό εναιώρημα. Συνιστάται για τις ακόλουθες καλλιέργειες: ελιές, οπωροφόρα δέντρα, εσπεριδοειδή, οινοποιήσιμα αμπέλια και επιτραπέζια αμπέλια, τεύτλα, καλλωπιστικά φυτά, πατάτες, τομάτες και άλλα κηπευτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

emphyton-n-s.jpg

EMPHYTON Ν-S

Το Emphyton Ν-S είναι ένα προϊόν με άζωτο, θείο και καρβοξυλικά οξέα χαμηλού μοριακού βάρους το οποίο βελτιώνει την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος καθώς και τη βλαστική ανάπτυξη των φυτών – φυλλώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

emphyton-potassio.jpg

EMPHYTON POTASSIO

Το Emphyton Potassio είναι ένα προϊόν πλούσιο σε κάλιο, συμπλοκοποιημένο με καρβοξυλικά οξέα χαμηλού μοριακού βάρους απαλλαγμένο από θειικά, χλωριούχα και νιτρικά άλατα. Έχει υψηλό δείκτη αφομοίωσης λόγω της συμπλοκοποίησής του και εφαρμόζεται από φυλλώματος και από εδάφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

foska.jpg

FOSKA

Το FOSKA είναι ένα λίπασμα υψηλής απόδοσης, μελετημένο για την παροχή φωσφόρου και καλίου (και ιχνοστοιχείων όπως το βόριο, το μαγγάνιο και το μολυβδαίνιο) σε φυτά σε συνεργιστική μορφή, για άμεση απορρόφηση. Η καθαρότητα των πρώτων υλών και η πρωτοποριακή τεχνολογία του εγγυώνται την τέλεια ανάμειξη του FOSKA, ακόμη και σε νερό πλούσιο σε ανθρακικά άλατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

frouta.png
max-b-zn.jpg

MAX BZn

Το MAX B-Zn είναι ένα υγρό λίπασμα που περιεχει βόριο και ψευδάργυρο. Το MAX B-Zn: • ευνοεί τη ριζική ανάπτυξη. • τονώνει την ανάπτυξη των πλευρικών οφθαλμών. • Βελτιώνει την ανθοφορία, την καρπόδεση, το μέγεθος και το βάρος των καρπών, καθώς και την ομοιόμορφη ωρίμανση. • αποτρέπει τις ανεπάρκειες του βορίου και του ψευδαργύρου. • Συνιστούμε την εφαρμογή του προϊόντος κατά τη μεταφύτευση, πριν από την ανθοφορία, κατα τη διάρκεια της καρπόδεσης και της ωρίμανσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

krithari.png
silicon.jpg

SILIKON

Το Silikon λόγω του πυριτίου που περιέχει σε οργανική και κρυσταλλική μορφή θωρακίζει, ενισχύει μηχανικά και βιοχημικά τις κυτταρικές μεμβράνες και δεν επιτρέπει την εύκολη διείσδυση των παθογόνων. Επικάθεται στους ιστούς κάνοντάς τους αδιαπέραστους από εξωτερικές μολύνσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

trakter.png
zinc-tip.jpg

ZINC TIP PLUS

Το ZINC-TIP PLUS είναι ένα έτοιμο σύμπλοκο δύο ανταγωνιστικών στοιχείων, του ψευδαργύρου και του φωσφόρου με αμινοξέα. Το πλεονέκτημα του Zinc Tip Plus είναι το γεγονός ότι με μια εφαρμογή συνδυάζονται δύο στοιχεία καταλύτες και απαραίτητα για το ξεκίνημα πολλών καλλιεργειών ταυτόχρονα, αποφεύγοντας τη διπλή επίσκεψη στο κτήμα σε κρίσιμα στάδια. Είναι ένας διορθωτής τροφοπενιών ψευδαργύρου και φωσφόρου που εφαρμόζεται, είτε διαφυλλικά είτε μέσω εδάφους.Προάγει την σύνθεση της αυξίνης.Ευνοεί την άνθηση και το δέσιμο των καρπών και αν εφαρμοστεί μέσω εδάφους ενισχύει τη ριζική ανάπτυξη. Βοηθά να ξεπεραστούν καταστάσεις στρες που προκαλούνται από ψεκασμούς με ζιζανιοκτόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEINETE ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της emphyton, είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη.

    Skip to content